Info uke 37

Indiajoggen går tradisjon tro på tirsdag 6.sept. Om noen ønsker å ta i et ekstra tak for å samle inn penger med lotteri/kakesalg ol. er det topp. Ta med løpetøy, gode løpesko og godt humør. Sunn mat og drikke. (Det blir ikke grillmuligheter). Se infoskriv.

Sjekk om du har dette i orden:

Innesko, bind på alle bøker, meldingsbok, meldingsmappe og ferdig laddet Chromebook hver dag.

Når det gjelder engelske og norske øveord velger eleven selv hvor de skal skrives. De kan skrives i C.B eller i skrivebok. Målet er at alle elevene skal ta ansvar for øveordene.

Vi har har gjort en liten endring i timeplanen på onsdager. Dette betyr at 6a starter med mat&helse/kunst og 6b har dette etter lunsj.

Det er fri neste mandag, 14. september pga. valg.

Norsk: Læringstrategikurset fortsetter. Vi øver oss i å bruke læresamtale og sammendrag. Når vi leser noe øver vi oss på å ta i bruk BISON og VØL-skjema. På slutten av uka går vi gjennom hva man kan snakke om ved en litterær samtale.

Engelsk:Vi fortsetter å lese ulike tekster om rotter( på ulike nivåer). Substantiv er i fokus. Det er viktig at elevene leser ukeplanen nøye og ser hva de skal gjøre. De har kun en engelsklekse  uka. Da er det ekstra viktig å gjennomføre den ordentlig.

Gym: Indiajoggen er gymtimen denne uka. I tredelingen på torsdag går gymmen ut og elevene har data.

Mat/helse: Denne uken er det gruppe 2 i A og B som har mat og helse. Husk forkle!!
Kunst: Vi jobber med mønster.

Reklamer
%d bloggere like this: