Info uke 35

INFO:

Hei alle sammen! Det var veldig hyggelig å treffe alle elevene igjen og vi synes at det har vært en flott start på 6.trinn. Bøker er delt ut og nå er det bare å få satt på bokbind på alle bøkene. Torsdag hadde vi en herlig blåbærtur. Elevene plukket med glede og iver og resultatet ble minst seks kilo. Blåbærene skal brukes på mat og helse:)

25.august er det klassekontaktmøte på personalrommet 19.00. Ta gjerne kontakt med klassekontaktene hvis dere har noe ideer for trinnet.

Gym: Ta med gymtøy, sko og håndkle på alle torsdagene utover. Vi kommer til å være litt ute også, men starter inne denne uka.

Eng: Da er vi i gang med engelsken, og det føles bra. Elevene er kjent med Stairs og vi starter rett på. Jeg prøver meg med å skrive leksen på engelsk. Dette blir gått igjennom nøye på skolen. Så ser vi om det går greit. Fint hvis eleven leser høyt for dere hjemme. Det er så viktig med uttale og leseflyt.

Nat.f: Vi skal en tur i bekken på tirsdag for å se etter insekt. Det er viktig at alle har med støvler!

Tilbud om fysisk aktivitet: 6 og 7 trinn oppfordres til å delta på morgengym tirsdag og torsdag fra kl. 0800 – 0830. Det blir premiering for oppmøte. Elevene trenger ikke gymtøy til denne økten.

Vi har opprettet en klasseblogg der det kommer til å ligge link til lekseplan, informasjon ol.

https://va2017blogg.wordpress.com/
Foreldremøte: Høstens foreldremøte blir torsdag 17 sep. kl. 1900!!

Reklamer
%d bloggere like this: